Cine sunt?

question_mark_masks

Toată viața mea mi-a fost foarte greu să vorbesc despre mine, despre cine sunt, ce vreau, încotro mă îndrept. Încă îmi este greu și asta cred că se întâmplă pentru că încă nu am răspunsul la aceste întrebări. În caz de forță majoră de fiecare dată când eram pusă în postura să mă prezint (și, Da, vorbiți cu o EA) încropeam un text care conținea cuvintele pe care credeam eu că auditoriul dorește să le audă, dar niciodată adevărul meu și asta pentru că nici eu nu știam cine sunt. Nici acum nu știu, dar am pornit o călătorie personală spre sufletul meu din care sper să aflu. Până atunci, vă pot spune că sunt fată și am 27 de ani.

De ce am decis să pornesc această călătorie? La finalul anului trecut am trecut prin niște experiențe în care oameni în care aveam încredere, la care țineam, m-au cam abandonat, m-au mințit, m-au trădat …. de fapt nu oameni, OMUL. Creasem o oarecare dependență de omul ăsta din punct de vedere personal și profesional, iar acum încerc să mă vindec, să înțeleg, să iert și să evoluez. În ultima perioadă am început să citesc cărți de dezvoltare spirituală (Neale Donald Walsch, Eckhart Tolle) care mă ajută să înțeleg … să mă înțeleg, să vă înțeleg, să nu judec, să îmi ascult sufletul și să aflu încotro trebuie să mă îndrept. Încă nu am reușit în totalitate, dar simt că nu trebuie să parcurg acest drum singură, ci alături de voi.

Am ales titlul acesta – CONVERSAȚII CU MINE – pentru că toate postările mele aș vrea să fie ca un fel de dialoguri cu sufletul meu. Cred în Dumnezeu acum mai mult ca oricând, deși mai am momente de deznădejde, de panică. Și mai cred că Dumnezeu comunică cu noi în fiecare clipă prin intermediul sufletului, doar că nu ne dăm seama pentru că suntem de multe ori prea încrâncenați, prea dornici să părem ce nu suntem. Nu pot să spun că sunt o credincioasă practicantă, dar CRED.

Așadar, vă invit alături de mine în călătoria pe care am decis să o încep. Puteți să îmi împărtășiți experiențele voastre și să dialogăm: eu vă spun de-ale vieții mele, voi de-ale vieții voastre.

Cu drag,

Eu (cea care încă nu știe ce înseamnă Eu, dar e hotărâtă să afle)

Lasă un comentariu